НОВИНИ
 
20 ГОДИНИ КАЧЕСТВО
13-06-2013

Фирма „Полидей-2“ ООД притежава 20 години опит и традиции в производството на млечни продукти. За две десетилетия ние успяхме не само да се утвърдим на пазара, но и постоянно да се усъвършенстваме. Качеството и оригиналността на всеки един наш продукт, характеризират нашия стил и почерк и неминуемо допринасят за успеха ни.Доказали сме коректността си към клиенти и доставчици през периода 1993 – 2013 година. В настоящия момент „Полидей-2” ООД отстоява същите позиции. Разширявайки постоянно асортимента си, фирмата се развива и продължава да изненадва своите многобройни клиенти с голямо разнообразие на предлаганите млечни продукти.

 

ЗА НАС КАЧЕСТВОТО НЕ Е КОМПРОМИС, А ПРИОРИТЕТ

 

 

 

е водещият принцип в дейността на фирмата.20-годишният труд и всеотдайност бяха отличени през годините с грамоти, медали и отличия при национални и международни изяви. Успяхме да защитим много стандарти, да получим лицензи за търговия в Русия и ЕС.Най-голямото отличие е признателността на нашите клиенти, затова че успяхме да съхраним традиционния български вкус, произвеждайки първи киселото мляко, след нововъведения стандарт БДС 12:2010.

 

Нашият стремеж е насочен към това да бъдем иновативни, не просто да следваме тенденциите, а да ги създаваме като търсим отличителност, за да бъдем първият избор на нашите клиенти.

 

Какво по-хубаво от това 20 ГОДИНИ да си точно на мястото си, да си необходим и търсен, за да създаваш удовлетвореност на своите клиенти!

 

Когато става въпрос за тях, ние влагаме цялата си енергия.