назад
РАЗФАСОВКА 0.200 КГ.

Кашкавалът "Домлян" се произвежда по традиционна българска рецепта от свежо мляко.Той е със светложълт до кехлибареножълт цвят, с гладка, чиста добре формена кора, с вкус и аромат на истински зрял кашкавал.

 
РАЗФАСОВКА 0.400 КГ.

Притежава висока хранителна и биологична пълноценност, които си обуславят от високото съдържание на белтъчни вещества и мазнини, от наличието на добре усвоими от човешкия организъм пептиди, свободни аминокиселини, витамини и микроелементи.

 
РАЗФАСОВКА 0.450 КГ.

Притежава отлични вкусови качества и плътно - еластична консистенция, абсолютно натурален, без добавка на растителни мазнини.

 
РАЗФАСОВКА: ТОСТЕР 2 КГ.

Този продукт е подходящ за паниране, запичане и пържене.С него приготвянето на апетитни кашкавалени хапки вече е удоволствие.

 
РАЗФАСОВКА: ГОЛЯМА ПИТА 8 КГ.
 
РАЗФАСОВКА: ГОЛЯМА ПИТА 9 КГ.
 
РАЗФАСОВКА: ЦАРEВИЧКА 0.300 КГ.

Това е Вашето необикновено решение за декориране на предястия и специалитети. Кашкавала формован във вид на царевичка се отличава със златист цвят и неповторим вкус.

 
РАЗФАСОВКА:НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ 0.500КГ

В НОВА ПО-ПРАКТИЧНА ОПАКОВКА!
Бързо решение за всяка домакиня! Този продукт е подходящ за приготвяне на вкусни пици, сандвичи, ястия. Кашкавал "ДОМЛЯН" настърган - спестява от ценното Ви време!

 
РАЗФАСОВКА: 4,5 КГ.

Кашкавалът "Домлян" намира широко приложение, като допълнителен компонент в различини ястия и е от основните хранителни продукти за директна консумация, с богати възможности за разностранно приложение в кулинарията.

 
РАЗФАСОВКА: ЗА ЦЕНИТЕЛИ 0,600 КГ.


Специалната рожба на технолозите от Домлян, постигнали впечатляващ вкус и интензивен цвят. Носи комплексен, мощен и завладяващ аромат.Създаден за ценителите на традиционния български вкус.Класическа е комбинацията с вино Амароне, но Каберне совинъон също е подходящо.

 
РАЗФАСОВКА:СЛАЙС 0,150 КГ.

Натурален кашкавал от краве мляко в удобна разфасовка и практична опаковка.Този асортимент е незаменим помощник в динамичното ежедневие на забързаната домакиня.

 
КАШКАВАЛ С КАЛИЕВА СОЛ

Здравето е вид  отговорност 
 
Здравето принадлежи на Вас,
 на семейството, на обществото ни.
 50% по-малко натриева сол

Технологията на продукта е разработена със съдействието на проф. д-р инж. Желязко Симов ръководител катедра „Технология на млякото и млечните продукти” при УХТ гр. Пловдив

Казано накратко , солта работи на клетъчно ниво в съединение с калия и контролира много важни функции в човешкия организъм. Често ще срещнете този механизъм под наименованието натриево-калиева помпа.Функцията на натриево-калиевата помпа е да пренася натриеви и калиеви йони в и извън клетката чрез активен транспорт. 

 Само при постъпване на достатъчно количество калий в организма, се неутрализира отрицателното действие на излишното количество натрий.
Средни хранителни стойности в 100g продукт:
Енергийност-381,3 kcal/1595 kj
мазнини-31,5g, от които наситени 20,5g
въглехидрати-0,35g
белтъци-24,1
сол- 2-2,5g
Състав: краве мляко, закваска, калциев хлорид, сирищна мая, СОЛ – ЛЕКА ЙОДИРАНА  КАЛИЕВА /  NaCl  не-повече от 48,63 % ; KCl  не по-малко от 48,4 %;   MgSO4   не по-малко от 2,97 % ; KJO3 28-55 mg / kg сол/. 
ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ: продуктът не съдържа растителни мазнини и консерванти !                                                                      

 
РАЗФАСОВКА: 1 КГ.

100 г кашкавал на ден покрива нуждата на възрастен човек от мастни киселини. Хапването на кашкавал предизвиква по-обилно слюноотделяне, което пък от своя страна води до отделянето на стомашен сок. Поради голямото съдържание на белтъчини, мазнини и минерални соли кашкавалът е изключително полезна храна за всички възрасти. Експертите по хранене препоръчват млечния продукт като помощник при определени заболявания .