назад
КРАВЕ КИСЕЛО МЛЯКО „ДОМЛЯН” 3,6 % РАЗФАСОВКА 0,500 КГ.

Това е най-познатото, най-традиционното и най-българското кисело мляко. Продукта е подходящ за децата и активно спортуващите. Важно е да знаете, че киселото мляко с марката "ДОМЛЯН" се произвежда със закваска, разработена и тествана специално за млеката на фирмата. В резултат на това, киселото мляко е с плътен колагулум,  със специфичен аромат и цвят.

 
КРАВЕ КИСЕЛО МЛЯКО „ДОМЛЯН” 2% РАЗФАСОВКА 0,500 КГ.

Това мляко е идеално за хората, чието ежедневие е натоварено, стресово и нямат време за спорт и туризъм. От суровото мляко е извлечена част от маслеността, което му придава един по-фин и лек вкус.

 
МЛЕЧНО-КИСЕЛА НАПИТКА (АЙРЯН) "ДОМЛЯН” РАЗФАСОВКА 0,300 КГ.

Приготвен по специална технология от обезмаслено мляко, любимата на поколения българи млечно-кисела напитка зарежда организма със свежест в летните дни и в същото време доставя на организма, така ценните за него микроорганизми и калций.

 
КРАВЕ КИСЕЛО МЛЯКО „ДОМЛЯН” 4,5% РАЗФАСОВКА 0,00 КГ.

Това кисело мляко е неустоимо вкусно! Изключително гъстата консистенция, създава удоволствие при консумацията му.

 
БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО 3,6% /БДС 12:2010/,400 ГР.

Българското кисело мляко се произвежда само от две съставки: мляко отговарящо на съответните нормативни разпоредби и в хармония с Европейското законодателдсто и закваска.

 
БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО 2%/БДС12:2010/,400 ГР.

Българското кисело мляко се проивежда единствено от щамове ЛАКТОБАЦИЛУС БУЛГАРИКУС И СТРЕПТОКОКУС ТЕРМОФИЛУС изолирани в България и неподлагани на генетична модификация по БДС.

 
БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО 2%/ БДС 12:2010/, 200 ГР.

 


Историята на нашата компания  започва преди 25 години, а днес ние обръщаме поглед към старото, истинско и автентично кисело мляко, което се отличава с традиционен Български вкус.

Приели сме за своя мисия да осигуряваме на нашите клиенти, млечни продукти създадени с много любов и най-важното, да съдържат уникалните здравословни лактобактерии, изолирани в България.Качество и технология със запазен характер! Останалото е въпрос на добър вкус, който Вие със сигурност притежавате.