Начало > За нас > Процеси на опаковане на готовия продукт - сирена и кашкавали

Процеси на опаковане на готовия продукт - сирена и кашкавали

Използват се модерни машини и оборудване, които са произведени от световни лидери в бранша;

Осигуряваме тясно сътрудничество с проектантите, което допринася за оптимално съотношение на технологичност на производството и монтаж.Те са иновативни - по отношение на машинната технология, потреблението на ресурси, надеждността на процесите, ефективността, гъвкавостта, възпроизводимостта и удобството при работа.

Ние се фокусираме не само върху инвестиционните и производствените разходи, а и върху резултатите от опаковането. Ето защо последователно координираме машините и опаковъчните материали, като винаги взимаме под внимание взаимодействието на опаковъчния материал, атмосферата на опаковане, машината и продукта.

За съхраняване на млечните продукти и повишаване на тяхната стойност е необходимо те да бъдат добре защитени с качествена опаковка. Осъзнавайки важността на опаковката, се използват висококачествени термоформовъчни машини и бариерни фолиа, съобразени с индивидуалните особености на всеки продукт, гарантирайки максимална защита на хранителните му качества. Едновременно с това посредством високоскоростни печатни машини от последно поколение се осигурява безупречен печат на гъвкави опаковки и самозалепващи етикети, което допринася за отличната визия на продукта и спомага за неговата успешна реализация в търговската мрежа.