Начало > За нас

За нас

Кой казва, че млякото не е живот?

Не е въпрос, а история...


Всяка силна история е за правещия човек!

Ето такава история си струва да бъде разказана....

Ние сме семейство Велинови - доктор и еколог по образование. През 1993 година дадохме началото на фирма „Полидей”. Като традиционна семейна компания ние поддържаме фирмена култура, която е насочена към традициите, високите изисквания, трайния успех, уважението към нашите служители и усещането за общност в компанията. Създадохме търговската марка “Домлян” за хората, които държат на натуралните млечни продукти, произведени по автентичните рецепти и вярват, че традициите трябва да се продължават. Ние вярваме, че добрият вкус на всичко, което ви предлагаме, е резултат от спазването на три важни принципа: качество, ефективност и безопасност.

Качеството на продуктите ни се дължи на внимателно подбраните рецепти и на висококачественото сурово краве мляко и допълнителни суровини, които използваме.

Ефективността на нашето производство е гарантирана от избора ни на оборудване – машините, с които преработваме млякото, са на световни лидери в областта на хранително-вкусовата промишленост.

Безопасността на продуктите ни е гарантирана от въведената система за управление на качеството НАССР и международен стандарт IFS FOOD.
 

Нашата визия

Ние се стремим „Полидей-2” ООД да е безспорна водеща компания за производство на млечни продукти в България.
 

Нашите ценности

Всичко започва с нашите ценности. Те са нещото, което ни отличава и мотивира, вдъхновява и ни помага да постигнем нашите цели.

  • Автентичност: имаме дълбоко споделени ценности, работим почтено и правим това, което е правилно, а не просто лесно.
  • Съвършенство: стремим се да впечатляваме, като обръщаме внимание на детайлите.
  • Учим се: ние слушаме внимателно и сме любознателни.
  • Уважаваме и ценим хората си: ние вярваме в хората си, инвестираме в тях и ги развиваме.
  • Работа в екип: ние вярваме в силата на екипа, която допринася за постигане на резултатите.
  • Нашите клиенти: нашите клиенти са в основата на всичко, което правим.

Социална отговорност

„Полидей-2“ ООД работи активно в сферата на корпоративната социална отговорност като всяка година компанията инвестира в различни проекти с дългосрочен социален ефект.

Производство / База